luni, 25 februarie 2008

UFO land


Daca e primavara, se dezgheata sufletele amortite de gerul iernii...la figurativ, pentru ca la propriu n-am avut ger. Sau daca e primavara, lumina trezeste spiritele hibernate...:)). Mda, cam asa simt eu cand apar floricele in iarba, cand vantul nu mai e atat de rece si iti poate zburda vesel in plete, cand copiii pot zburda vesel pe pietre, prin iarba sau nisip si se pot da cu placere in leagan...ador vocile lor vesele si ciripitoare in timp ce striga de departe: "mami, hai sa vezi un gandac! chiar ca vine primavara!":)

Fotografiile mele nu vor vorbi inca de primavara, nu pentru ca nu o simt, ea incepe sa isi faca prezentza chiar si pe insulitza noastra, dar aparatul meu a stat o vreme "in cui"...l-am smuls de acolo duminica in goana mare inainte de a pleca spre destinatia mea favorita : Ljugarn...asa se numeste locul in care ma duc sa-mi incarc bateriile, locul unde ma simt pe "o margine de lume" si unde imi place sa ma catar pe stancile de calcar care se numesc raukar. Cand merg acolo ma simt pe un taram suspendat, un taram dintr-o alta lume...am intitulat seria asta UFO land.
2 comentarii:

Csaba spunea...

Cadrul al 3-a si 4 sunt postprocesate? Sunt chear frumoase si inca sunt multe locuri frumoase in suedia. ;-)

Hej DA

salmi spunea...

Hej Csaba sau mai bine servus! ;)

Multumesc de vizita si comentarii.
Da, toate cadrrele sunt procesate, in general incerc sa nu schimb mult din atmosfera initiala. Cadrul 4 are timp de expunere mare, de aceea a iesit marea asa ciudata.

O sa incerc sa ajung si in Suedia, insula pe care stam e putin izolata dar plina de locuri frumoase.

Hej Då!