marți, 23 martie 2010

premiu de primavara

Cu toate ca nu mai am timp de fotografii, nici macar pe cele facute in concedii nu mai am timp sa le postez...am speranta ca intr-o buna zi voi putea sa ma ocup din nou de pasiunea mea.
Lumea insa continua sa treaca pe aici si va multumesc mult de tot celor care apreciati fotografiile mele. Si ii multumesc in special Cristinei care m-a premiat!

Pentru ca am primit acelasi premiu de curand pe blogul meu de zi cu zi, o sa imi permit sa nu il dau mai departe aici(nici nu as avea 12 persoane la care sa il impart)...sper sa nu se supere nimeni ca incalc regula acestui premiu.

4 comentarii:

SORINA spunea...

Mihaela, sper si eu sa ai mai mult timp in viitor pentru fotografie, astept sa vad ca mai postezi pe blog, asa ca atunci cand te-am cunoscut, tot prin intermediul fotografiei, de fapt. :)

Sa ai o primavara frumoasa!

Maria Matei spunea...

Sunt uimita de atat de multa frumusete surprinsa intr-o fotografie!
Meriti premiul de primavara din plin si ar fi minunat sa nu te opresti din fotografiat si publicat caci lucrarile tale m-au surprins si infiorat de bucurie si placere. Sunt superbe!!!

salmi spunea...

Multumesc Maria! E o pasiune veche si foarte draga, dar acum nu mai am timp si inspiratie. Voi reveni, dar trebuie sa ma eliberez de scoala si sa am timp. Acum sunt numai intr-un dute-vino, intre vapoare, autobuse, zile acasa, zile in Kalmar, laboratoare, examene...ooof, mi-e tare dor de vremurile cand ieseam cu aparatul de drag.

Maria Matei spunea...

Cred ca daca facem ce trebuie facut, apoi va veni un timp, pe indelete, pentru a face ceea ce vrem si ne-ar placea sa facem... Curaj, rabdare si va veni iar, poata mai bogata si mai frumoasa, vremea fotografiei, nu?